Du är här: Systemvård > EDI > EDI Kopplingar > Spara backup fil

Spara backup fil

Om denna parameter är vald aktiveras fältet Antal backupfiler.

Beskrivning av backupfiler

Backupfilerna är liksom importfilerna vanligtvis i textformat (.txt). Backupfilerna skapas vid varje EDI-import och har filnamn i form av ett löpnummer, t.ex. "00000001.txt". Om det exempelvis är angivet att 100 backupfiler ska sparas på EDI-kopplingen, kommer filerna "00000001.txt" - "00000100.txt" att skapas vid de 100 första EDI-importerna.

Vid 101:a EDI-importen kommer filen "00000001.txt" att skrivas över av en ny fil i samma filnamn. Vid 102:a EDI-importen kommer filen "00000002.txt" att skrivas över, osv. Vilken backupfil som är aktuell (skapad vid senaste EDI-import) visas med löpnummer i ovanstående fönster under kolumnen Akt. n.

Backupfilerna för en EDI-koppling skapas i en backupkatalog under sökvägen "\Monwin\edi\backup\<ftg_nr>\<importfilnamn>.txt.0<kopplingsID>\". T.ex. "\Monwin\edi\backup\001\orders.txt.003\" för EDI-koppling med ID nummer 3.