Du är här: Systemvård > EDI > Manuell MEDI > Fönstret MEDI

Fönstret MEDI

De kopplingsrader som visas i fönstret MEDI är de som har parametern EDI Data markerad i rutin EDI Kopplingar. De kopplingsrader som förvalt är markerade i kolumnen Select är de kopplingsrader som är markerade i kolumnen Aktiv i ovanstående rutin. Det är för de markerade kopplingsraderna i fönstret som importfil kommer att läsas in till databasen, respektive exportfil kommer att skapas från databasen.

I kolumnen Id visas ett id-nummer för filen. I kolumnen Dir. går det att se om det är en import- eller exportfil (direction). I kolumnen Name visas benämningen på EDI-kopplingen. Kolumnen Method visar vilken metod som är vald för export/import på kopplingen.

Med knapparna Select All och Deselect All går det att markera eller avmarkera alla importfilerna.

Med knappen Validate selected går det att validera data i importfilerna som ska importeras på de markerade kopplingsraderna. Resultatet visas i ett loggfönster.

Knappen OK verkställer körningen av MEDI och knappen Cancel stänger fönstret.