Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Administration av databas > Lösenord för databasåtkomst via ODBC

Lösenord för databasåtkomst via ODBC

I denna sektion går det vid behov att byta lösenord på den inbyggda ODBC-användaren i databasen.

1. För att byta lösenordet ange här först det gamla lösenordet i fältet Gammalt lösenord.
  2. Ange därefter det nya lösenordet i fältet Nytt lösenord.
  3. Bekräfta slutligen det nya lösenordet i fältet Bekräfta lösenord.
  4. En kontrollfråga visas där ändring av lösenord ska bekräftas.