Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Administrera egenskaper > Strukturträd

Strukturträd

Vänstra delen i fönstret visar strukturträdet med alla objekt. I vilken hierarki objekten ska utgå från här väljs med alternativen under Utgå från.

Strukturträd i Administrera egenskaper, visa Grupp/användare.

Anm. Ett lagrat "förvalt värde" i en rutin kan bestå av flera objekt. Det blir här ett objekt per lagrat värde i en beställningsbild. T.ex. en förvald selektering blir ett objekt. Lagras dessutom en förvald listtyp i samma beställningsbild visas den här som ett annat underliggande objekt "egen" under samma rutin. (Se bild nedan.)

Exempel på flera objekt i samma förvalda värde.