Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Inloggade användare > MONITOR EFH

MONITOR EFH

Här går att visa alla inloggade MONITOR EFH-användare samt maximalt antal inloggade EFH-användare. Markeras Visa inloggade visas också vilka användare som är inloggade just nu.

Här finns även knappen Synkronisera, som synkroniserar den räknare som håller koll på antalet inloggade EFH-användare mot antalet flytande licenser företaget har i EFH. Knappen bör användas då räknaren hamnat fel, vilket t.ex. kan ske vid ett onormalt avbrott i nätverksanslutningen mot databasen på en EFH-användares dator.