Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Konfigurering startsida > Fliken Användare

Fliken Användare

På fliken Användare finns en tabell där det går att koppla den aktuella (inlästa) startsidan till en eller flera användare och grupper. Detta görs genom att markera kryssrutan i kolumnen Använd [n] som startsida. Det går även välja att endast visa rättighetsgrupper i tabellen genom att markera kryssrutan Visa endast grupper.

I kolumnen Nuvarande startsida visas den startsida som användaren/gruppen för närvarande har som startsida. Står det "(standard)" här så menas det den startsida som är satt som standard startsida på rubrikraden.