Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Konfigurering startsida > Komponentgalleri

Komponentgalleri

Komponentgalleriet består av ett antal olika komponenter som hämtar och visar information från företagsdatabasen i MONITOR. Dessutom finns det en webbkomponent som kan visa innehåll från valfria webbsidor samt en textkomponent som går att använda som anslagstavla. Det går att göra inställningar till varje komponent sedan de lagts till under Valda komponenter.

Tänk på att vissa systemparametrar kan påverka hur data visas i komponenterna. Det är beskrivet i rött vid respektive komponent som berörs av en systemparameter.

Beskrivning

De komponenter som finns med i systemet är följande:

Om tilläggsfunktionen Lagerställehantering används är det i berörda komponenter möjligt att välja lagerställe. Förvalt är att alla lagerställen inkluderas.

Det finns möjlighet att erhålla kundunika komponenter till startsidor. Kontakta vår anpassningsavdelning på e-postadress adaptation@monitor.se om ni önskar en komponent som är skräddarsydd för er verksamhet!

Typ

Varje komponent är av en viss typ. Det finns fem olika typer: