Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Lista användare > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan visas utskriftexempel på listorna.

ClosedStandard

Här nedan finns ett utskriftsexempel på lista Standard när listan är grupperad på Användare. Då listan är grupperad på Användare går det att uppdatera e-postadresser, språk och lagerställe. Om gruppering görs på Grupp istället ser listan ut på ett likartat sätt men kolumnerna är annorlunda positionerade och kolumnen Typ har tillkommit. Vid den grupperingen går det inte att göra någon uppdatering i listan.

Lista Standard grupperad på Användare.

ClosedPåminnelse

I denna lista går det att uppdatera samtliga uppgifter i listan: Använd påminnleser, Avisering, Visa påminnelsefönster automatiskt, Påminn om påbörjade aktiviteter, Föregående aktivitet avslutad, Framförhållning X dagar, Kundaktiviteter, Offertaktiviteter, Kundorderaktiviteter, Leverantörsaktiviteter, Förfråganaktiviteter, Inköpsorderaktiviteter, Artikelaktiviteter, Avvikelseaktiviteter, Projektaktiviteter, Visa påminnelse om order att attestera, Visa påminnelse om att order är attesterad, Visa meddelande om att order är utskriven och Tidsintervall bevakning.

Exempel på lista Påminnelse.

ClosedInköpsgränser

I denna lista går det att uppdatera samtliga uppgifter i listan: Beloppsgräns per order, Beloppsgräns ackumulerat, Typ av ack. beloppsgräns, Attestansvarig och Behörig ändra attestansvarig.

Exempel på lista Inköpsgränser.

ClosedEFH-användare

Listan EFH-användare finns endast om tilläggsfunktionen Elektronisk Fakturahantering (EFH) är installerad.

I denna lista går det att uppdatera samtliga uppgifter i listan: Attestkod, Behörighet granska fakturor (Alla fakturor, Egna fakturor + leverantörsinställning, Egna fakturor), Behörighet i Registrera leverantörsfaktura (Ankomstregistrera, Attestera, Definitivboka), Beloppsgräns, Chefsattestant, Behörighet att ändra attestordning, Vid förfallen faktura (Till användare, Dagar innan förfallodatum), Fakturan väntat på attest (Till användare, Efter antal dagar), Vid frånvaro (Till användare, Frånvarande, T.o.m.), Visa påminnelse om (Leverantörsfaktura att attestera, Levernatörsfaktura att definitivboka), Öppna vid attestpåminnelse, Tidsintervall bevakning samt Påminn via e-post.

Lista EFH-användare.