Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Lista rättigheter > Selektering/Gruppering

Selektering/Gruppering

Det går att välja att gruppera listan enligt något av följande grupperingsbegrepp:

Det går att selektera listan enligt något eller några av följande selekteringsbegrepp:

Efter att informationen har hämtats från databasen kan både gruppering och filtrering av listan göras under Redigera på Fönstermenyn eller under Fönsterfunktioner.

Notera att selektering på Namn har olika innebörd vid olika grupperingar. Vid gruppering på Användare är så avser Namn användarnamn och vid gruppering på Rutin eller Grupp så avser Namn rättighetsgruppens namn.