Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Menytexter > Knappbenämning

Knappbenämning

Här anges en knapptext för snabbvalsknappar till menypunkterna. Snabbvalsknappar för olika menypunkter läggs upp under Inställningar | Mina fönster… på Fönstermenyn och visas sedan på verktygsfältet Mina fönster. För att knapptexten ska synas ska Visa knapptext vara satt under Inställningar | Anpassa… på Fönstermenyn. Lämnas dessa fält tomma får snabbvalsknapparna samma knapptext som Benämning för menypunkten. Om menypunkten har en lång benämning, är det bra att här kunna lägga upp en förkortning av den benämningen som då får plats på knappen.