Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Menytexter > Menyrubrik

Menyrubrik

Med en modul maximerad under Menystruktur öppnas Menyrubrik i högra delen av fönstret. Här går det då att ändra benämning på alla menyrubriker även kallat undermoduler i systemet. I fälten Benämning anges benämningen för menyrubriken på Rutinmenyn. Tecknet & sätts framför den bokstav i benämningen som tillsammans med CTRL+ALT bildar ett kortkommando för modulen. Denna bokstav i benämningen blir understruken på den menyn.