Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Menytexter > Modulnamn

Modulnamn

Med en modul minimerad under Menystruktur öppnas Modulnamn i högra delen av fönstret. Här går det då att ändra benämning på de olika modulerna i systemet. I fälten Benämning anges benämningen för modulerna på Modulmenyn. Tecknet & sätts framför den bokstav i benämningen som tillsammans med CTRL+ALT bildar ett kortkommando för modulen.