Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Rättigheter > Menypunkt / rubrik

Menypunkt / rubrik

Här visas rubrikerna för den del i menystrukturen som är markerad.

Bild på Menyrubrik.

Ett &-tecken betyder att tecknet efter är understruket på menyn och objektet kan då nås på menyn med ett kortkommando. I MONITOR gäller då Ctrl+Alt+<tecken> eller Alt Gr+<tecken>. T.ex. menyrubriken &Artiklar går det att nå på Rutinmenyn med Ctrl+Alt+A. (Dessa kortkommandon kan användas då inga rutiner är startade)