Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Rättigheter > Menystruktur

Menystruktur

Menystrukturen i MONITOR visas här grafiskt med modulerna på högsta och rutinerna på lägsta nivån. Varje modul visas med knappsymbolen för modulen på Modulmenyn. Menystrukturen går att maximera eller minimera på samma sätt som det går göra för kataloger i Utforskaren i Windows.

Bild på Menystruktur i Rättigheter med menypunkten "Uppdatera reklamationer" ej tillgänglig (gråmarkerad) och Utskrift reklamationer ej synlig på Monitor-menyn.

För att kunna ändra rättighet på modul eller menyrubrik i högra delen av fönstret, ska de först vara minimerade i menystrukturen.

En gråmarkerad knappsymbol för t.ex. en menypunkt betyder att för den rutinen är Tillgänglig avmarkerad eller att det inte finns rättigheter för den rutinen i systemet.

Är knappsymbolen vit med en punktstreckad kontur betyder det att för den rutinen är Synlig avmarkerad.