Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Uppdatering stämplar > Fönstret Uppdatering stämplar

Fönstret Uppdatering stämplar

Överst i fönstret i rutinen anges nummer och namn för en stämpel.

I textfältet under går det att lägga in en text på stämpeln. Det går även att lägga in variabler för Datum, Tid och Användare via separata knappar. Det finns knappar för Textinställningar och Bakgrundsfärg.

I nedre delen går det att lägga till de användare som ska ha tillgång till stämpeln.