Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Val av loggning > Tabellen Val av loggning

Tabellen Val av loggning

I tabellen i denna rutin finns det en förteckning i vilka register som det går att aktivera loggning av dataändringar och borttag av poster.

De register som kan loggas är:

Genom att markera kryssrutorna under kolumnen Aktiverad och sedan välja Spara under Fönsterfunktioner aktiveras loggningen i de registren.

Det går även att se vilken användare som här senast ändrade en inställning av loggning av respektive register och när det gjordes.

* Observera att Leverantörsfaktura endast styr över skapande och ändringar gjorda i leverantörsreskontra. En makulering i leverantörsreskontra kommer dock alltid att loggas även om valet avaktiveras. Anledningen är att makulerade leverantörsfakturor alltid ska gå att spåra i systemet.