Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Elektronisk fakturahantering > Behörighet granskning per leverantör

Behörighet granskning per leverantör

Denna rutin ligger under menyn Skrivare / användare i Systemvård. På vänster sida under Välj användare anges för vilken användare man vill göra inställningarna. På höger sida under Välj leverantörer som inte ska kunna granskas anges vilken eller vilka leverantörer man vill sätta undantag på. Behörighet går att ange på gruppnivå, vilket innebär att alla användare som tillhör en grupp får samma inställningar.

Fönstret Behörighet granskning per leverantör.

För att underlätta registrering av behörighet för ett flertal användare går det att använda funktionen Spara som under menyn Arkiv.