Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Elektronisk fakturahantering > Fakturor utan inköpsorder

Fakturor utan inköpsorder

För att definitivboka fakturan, klicka på knappen Definitivboka. Nu visas konteringsrutan. Konteringar som gjorts av attesterare är nu automatiskt inlästa. Du kan om det behövs rätta eventuellt felaktig kontering. Observera att hela fakturabeloppet måste vara konterat. Om differens föreligger måste den konteras innan du kan stänga konteringsfönstret. När detta är gjort, trycker du på OK eller F9. Du kommer då tillbaka till registreringsbilden. Avsluta registrering av aktuell faktura med att spara. Nu visas automatiskt nästa faktura att definitivboka.

När du är klar med alla fakturor, får du ett meddelande om att Inga flera fakturor finns att definitivboka.

Arbetsmoment: