Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Elektronisk fakturahantering > Behörighet EFH

Behörighet EFH

Det finns ett alternativt sätta att ange behörighet för användare att granska fakturor. Vill man inte utgå från de olika användarna, kan man istället utgå från leverantören och därifrån styra vilka användare som ska kunna granska det företagets fakturor. I rutinen Uppdatering leverantörer, fliken Adresser/Villkor, finns en knapp kallad Behörighet EFH. På denna knapp går det att ange vilka olika användare som alltid ska ha behörighet att granska det företagets fakturor.

Behöriga användare.

Obs! Det är enbart användare markerade med en asterisk (*) som finns registrerade som användare i EFH-databasen.