Du är här: Tillämpningar i MONITOR > EDI > Uppdatering leverantörer

Uppdatering leverantörer

I rutinen Uppdatering leverantörer i Inköp finns under fliken Information knappen Extra information... där du kan ange EDI-parametrar för spedition, inköpsorder och leveransplaner. Dessa är unika för leverantören vad avser EDI-adresser, kopplingar, m.m.

EDI på leverantör.

De parametrar och adresser som du väljer eller anger här blir förvalda för denna leverantör. De parametrar som gäller för inköpsorder och leveransplaner via EDI är:

Övriga parametrar gäller enbart för spedition och fraktsedlar via EDI. Beskrivningar av de här parametrarna finns att läsa i hjälpen i det fönstret. Välj där knappen Hjälp.

Extra information med EDI-parametrar på leverantör.