Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Elektroniska utlandsbetalningar > Inställningar i Systeminställningar

Inställningar i Systeminställningar

I rutinen Systeminställningar, under fliken System i Systemvård, finns en parameter där du anger vilket utlandsbetalningsformat som ska användas, dvs. till vilken bank du skickar dina utlandbetalningar.

Systemparametern Utlandsbetalningsformat.

Då du ska fylla i denna parameter har du följande valmöjligheter:

Sedan behöver du göra inställningar under knappen Utlandsbetalning... i Uppdatering leverantörer i Inköp.