Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Factoring > Inställningar för fakturabelåning mot PayEx

Inställningar för fakturabelåning mot PayEx

Om fakturabelåning mot PayEx reskontraservice ska användas behöver några inställningar göras. Kundfakturorna visar även OCR-nummer/referensnummer på blanketten. Syftet är att kunder ska uppge detta nummer vid betalning. OCR-nummer mot PayEx byggs upp av firmanummer, fakturanummer samt eventuell "nollutfyllnad".

Genom att använda en speciell Crystal Reports blankett som följer med i systemet går det att få ut detta OCR-nummer/referensnummer på fakturan. I rutin Blanketter parametrar i Systemvård väljer du att använda dig av Crystal Reports blankett och anpassad blankett. Sen fyller du i sökväg och filnamn för fakturorna enligt bild.

Inställningar i Blanketter parametrar för PayEx.

De Crystal Reports blankettfiler som behövs för PayEx finns tillgängliga lokalt i klientmappen C:\Monwin\Crystal\Standard\. Filnamn för dessa är: