Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Lagerställehantering > Användare

Användare

1. Öppna rutin Användare i Systemvård.
  2. Under kolumnen R. Ska du ange vilka lagerställen respektive användare ska komma åt. Du kan välja olika rättighetsgrupper för respektive lagerställe. Enklaste formen är att du ger samma behörigheter på alla lagerställen.
  3. Under kolumnen Lagerställe ska du ange vilket lagerställe som ska vara förvalt för respektive användare vid inloggning.

Obs!
    Valda rättighetsgrupper per lagerställe sparas då du klickar på OK!

Se vidare Avdelningar.