Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Lagerställehantering > Företagsinformation

Företagsinformation

1. Öppna rutin Företagsinformation i Systemvård. Några av rubrikerna i rutinen är nu kursiva, detta är det företagsgemensamma data som inte kommer att kunna ändras för olika lagerställen.
  2. En knapp med ett litet grönt hus Byt lagerställe har dykt upp under Fönsterfunktioner, klicka på den knappen.
  3. I fönstret som öppnas kan du nu lägga upp önskat antal lagerställen. Med OK skapas de lagerställen du angett.
    Viktigt!
    Det går inte att ångra och ta bort skapade lagerställen!! Var därför mycket säker på hur många lagerställen det ska vara! Anm. Att lägga upp lagerställen kan ta lång tid om det är en stor databas.
  4. Obs! Starta om MONITOR direkt efter detta.
  5. Logga in som Admin på nytt.
  6. Gå in igen i Företagsinformation.
  7. Då Lagerställehantering är installerat finns även fliken Transporttid och villkor mellan ställen. Där lägger du upp en transporttid för varje lagerställe.
  8. Lägg upp den eventuella företagsinformation som är specifik för lagerstället, t.ex. adresser och språk. Kursiva uppgifter är gemensamma på bolagsnivå för alla lagerställen.

Se vidare Rättigheter.