Du är här: Tillverkning > Artiklar > Artikelöversikt konfigurering > Alternativ

Alternativ

Om lista Alternativ valtext är vald går det här att välja en språkkod för den alternativa valtexten. Den alternativa valtexten visas som alternativ benämning på de valalternativ som kan skrivas ut vid registrering av kundorder. Alternativa valtexter anges per språkkod, och språket på texten visas enligt den språkkod som angivits på kundordern.

Om lista Prisformler är vald går det här att välja en prislista för försäljningspris, där det går att uppdatera prisformler. Priset används i kalkyl, inköpsorder och konfigurering (försäljnings- och Standardpris).