Du är här: Tillverkning > Artiklar > Artikelöversikt konfigurering > Allmänt om Artikelöversikt konfigurering

Allmänt om Artikelöversikt konfigurering

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

Här går det att skriva ut en förteckning som visar koppling mellan artiklar och konfigurationsgrupp. Det finns även möjlighet att skriva ut en lista med tillvalstexter för artiklar.

I fliken Beställning kan en selektering göras på något selekteringsbegrepp. Genom att välja olika listtyper, påverkar det vilken information som visas och kan uppdateras i listan. De olika listtyperna beskrivs vidare under Utskriftsexempel.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns?

I lista Konfigurationsgrupp går det att uppdatera och koppla artiklar till en konfigurationsgrupp.

I lista Alternativ valtext går det att uppdatera alternativa valtexter för artiklar.

I lista Prisformler går det att uppdatera prisformler för den prislista som valts i beställningsbilden. Denna listtyp finns bara om variabler tillämpas i produktkonfiguratorn, vilket aktiveras med systemparametern Tillämpa variabler under Produktkonfigurator på fliken System i rutin Systeminställningar.

Vilka grafiska presentationer finns det?

I denna rutin går det inte att göra någon grafisk presentation.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: