Du är här: Tillverkning > Artiklar > Artikelöversikt konfigurering > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas först fliken Beställning. Överst här väljs hur listan ska selekteras genom att använda följande selekteringsbegrepp. En selektering av listan kan också göras genom att välja olika artikeltyper.

I nedre delen av beställningsbilden finns också ett antal listtyper att välja mellan. Beroende på vilken listtyp som valts, kan också språkkod för valtexter väljas under Alternativ.

De olika listtyperna och alternativen beskrivs vidare under Utskriftsexempel.