Du är här: Tillverkning > Artiklar > Byta artikel konfigurering > Beställningsbild

Beställningsbild

I beställningsbilden väljs en artikel att byta ut i fältet Artikelnummer. I fältet Nytt artikelnummer väljs den nya artikeln. Om fältet Nytt artikelnummer lämnas tomt går det även att enbart göra ändringar av "Till operation" och "Ingår med" på raderna i stycklistorna där artikeln förekommer.

Under artikelnummerfälten visas benämningen på en artikel sedan den hämtats upp från artikelregistret.

Sedan Lista på bildskärm valts under Fönsterfunktioner visas alla valgrupper där artikeln förekommer i fönstret. Är ett artikelnummer valt under "Nytt artikelnummer" visas i fönstret det artikelnummer som ska bytas ut och det nya artikelnumret. Dessutom finns det då längst till vänster en kryssruta Ersätt, där det går att selektera bort de rader där artikeln inte ska bytas ut.

Se mer under Utskriftsexempel.