Du är här: Tillverkning > Artiklar > Försäljningsstatistik konfigurering > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan visas exempel för de olika listtyper som finns i denna rutin samt kommentarer till varje listtyp.

ClosedStandard

I lista Standard visas alla artikelrader med uppgifter om Artikelnummer, artikelbenämning, Artikelkod, Artikelkategori och varugrupp. Till varje artikelrad visas också information om Kundkod, Ordernummer, Säljare, Leveransperiod, Beställt antal, Pris, Belopp, TB och TG. För varje artikelrad visas också summerade värden för Antal, Belopp, TB och TG och allra längst ned på listan skrivs summan av dessa värden för hela urvalet.
Beroende på hur listan grupperas i beställningsbilden, kan listan sorteras på olika begrepp.

Utskriftsexempel, Försäljningsstatistik konfigurering med listtyp Standard.

ClosedSummerad

I lista Enbart summa visas det totala antalet och värdet för det grupperingsbegrepp som är valt. I exemplet nedan är gruppering gjord på Artikelnummer.

Utskriftsexempel, Försäljningsstatistik konfigurering med listtyp Summerad.

Lista Enbart summa kan visas grafiskt via Graf under Fönsterfunktioner.

Utskriftsexempel, listtyp Summerad - Visa graf.

ClosedSpara årsbudget

I lista Spara årsbudget går det spara ny årsbudget på artiklarna. Kolumnerna Antal och Ny årsbudget är uppdateringsbara. Finns en gammal årsbudget på artikeln visas diff i antal och procent mot ny årsbudget. Med kryssrutan Lagra kurva går det välja om budgetkurvan ska sparas på artikeln.

Ny årsbudget på artiklarna verkställs med Starta körning och sedan Spara under Fönsterfunktioner.

Exempel på lista Spara årsbudget.