Du är här: Tillverkning > Artiklar > Ingår i > Informationsmenyn

Informationsmenyn

Under Informationsmenyn finns ytterligare information och funktioner, förutom de länkade frågerutinerna, för artiklarna i strukturträdet.

Informationsmenyn i Ingår i.

De alternativ som finns i Informationsmenyn är:

Beredning...

Med detta val öppnas rutin Beredning och läser in markerad artikel i strukturträdet. Användbart om det behöver göras ändringar i beredningen.

Visa

Under detta val går det även att markera Benämning och Antal. Markeras dessa alternativ visas benämning och med vilken kvantitet artikeln ingår i överliggande artikel. Det går också att välja att visa Artikelstatus för de artiklar vars artikelstatus avviker från status 4.

Kopiera artiklar till artikelurval

Med detta val kopieras samtliga artiklar i strukturträdet till artikelurval. Det är användbart för att få fram toppartiklar som t.ex. behöver beräknas om vid en prisändring på köpartikel.