Du är här: Tillverkning > Artiklar > Kopiera beredning externt > Export/Import

Export/Import

Längst ned i beställningsbilden finns alternativknappar att markera om det är en import eller en export av beredningar som ska göras. Här markeras även om det ska ske mot en databas eller textfil.

Importera ifrån

Markera detta alternativ om beredningar ska importeras.

Exportera till

Markera detta alternativ om beredningar ska exporteras.

Databas

Markera detta alternativ om beredningar ska exporteras/importeras mot en databas.

Textfiler

Markera detta alternativ om beredningar ska exporteras/importeras mot en textfil.

Filnamnen blir alltid lika av systemet vid export (m_Art.txt, m_Oper.txt, m_Strukt.txt, m_Text.txt), trots att det vid exporten kommer upp en dialogruta där det verkar gå att ange annat filnamn.

Decimalavskiljare

Om textfiler valts för export/import går det även välja om decimalavskiljare ska vara punkt eller komma.