Du är här: Tillverkning > Artiklar > Kopiera beredning externt > Skriv ej över...

Skriv ej över...

Obs! Detta alternativ är endast för avancerade användare med kunskap i databasbeskrivningen till MONITOR. I de allra flesta fall behöver inte alternativet användas.

Markeras Skriv ej över... visar en ruta vilka tabeller i databasen som berörs vid export/import av beredningar. I rutan går det att markera de tabeller som inte ska skrivas över (tas med) vid export/import. Förvalt är det enbart tabellen ARTIKEL_LPLATS som är markerad, eftersom den tabellen innehåller information om lagerplats och lagersaldo som normalt inte brukar tas med.

Håll ned Ctrl och klicka på de tabeller som inte ska skrivas över.

Ruta att markera tabeller att inte skriva över.