Du är här: Tillverkning > Artiklar > Styck- / operationslista > Listtyper

Listtyper

Här finns val av olika listtyper. De olika listtyperna visar olika information från beredningar. De olika listtyper som finns är:

Under Utskriftsexempel visas ett exempel på en styck- operationslista.

Instruktion

För alla listtyper går det att välja om instruktioner, som är satta på operations- och materialrader i beredningen, ska skrivas ut.

Verktyg

Om tilläggsfunktionen Verktygshantering är installerad går det med detta alternativ välja att kopplade verktyg på operationer ska skrivas ut. Gäller vid listtyp Operation / material och Endast operation.

Komponentlista

Vid listtyp Endast material tillkommer detta val som sorterar bort information av mer intern karaktär som Typ, Standardpris och Operationsnummer.