Du är här: Tillverkning > Artiklar > Styck- / operationslista > Allmänt om Styck- / operationslista

Allmänt om Styck- / operationslista

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

Från fliken Beställning i denna rutin går det att ta fram och skriva ut en lista på operationer och material som ingår i en artiklar eller ett intervall av artiklar. Listan visar vad en artikel består av i en nivå enbart, till skillnad från rutin Består av / Strukturlista som kan göra en komplett nedbrytning av en artikel i ett valfritt antal nivåer.

Informationen i rutinen är uppdaterad från rutinen Beredning. Om det i beredningen finns villkor satta på operations- eller materialrader, visas dessa villkor på en sådan artikel i listan.

Om tilläggsfunktionen Verktygshantering är installerad går det även välja att skriva ut kopplade verktyg på operationer i listan.

Om variabler tillämpas i tilläggsfunktionen Produktkonfigurator, går det att välja vilka formler på operationer och material som ska skrivas ut på listan.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns det?

Det finns inga uppdateringsmöjligheter i denna rutin.

Vilka grafiska presentationer finns det?

Det finns inga grafiska presentationer i denna lista.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: