Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Fil

Fil

Knappen F (Fil) möjliggör koppling av bildfiler som beskriver konfigurationsgruppen, valgruppen, valalternativet eller variabeln. De bildformat som stöds är JPEG, GIF samt BMP.

Genom att klicka på symbolen visas den kopplade bildfilen till den rad markören står på i ett område längst till höger på valgruppsraderna. Symbolen finns placerad längst upp i högra hörnet av rutinen. Det går att ändra visningsstorlek på bilden genom att klicka och dra i den vertikala och horisontella ramen till vänster och under bildvisningsområdet.

När det finns en kopplad bildfil står det (#)F på knappen. Det går att ta bort en kopplad bildfil genom att låta knappen vara markerad och trycka Del på tangentbordet.