Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > IK

Instruktion för Konfiguration

Under knappen IK finns ett fönster där det går att ange instruktionstexter med formler för valalternativ. Formlerna kombineras med instruktionstexterna och visar sedan resultatvärde som är baserat på angivna variabelvärden.

Instruktionstext och resultatvärde kommer med till materialrader på tillverkningsorder och även på inköpsorder/-förslag.

Se en närmare beskrivning av tillämpningen med instruktionstexter med formler i avsnittet Formelfönster i kapitlet Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.