Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Läs in pris

Läs in pris

Här går det att välja om priserna för alla valalternativen i en valgrupp ska läsas in när konfigurationen öppnas eller om de ska läsas in först när valen väljs i en valgrupp.

Parametern är förvalt markerad. I det fallet visas priserna för alla valalternativen. Avmarkeras denna parameter måste ett valalternativ vara valt för att det ska gå se priset. Det senare ökar prestandan vid inläsning av konfigurationer som innehåller valgrupper med många valalternativ.