Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Styrs från valgrupp

Styrs från valgrupp

Här går det att välja om värdet till den här variabeln ska styras från variabelvärden som anges på valalternativen i en valgrupp, istället för att användaren ska behöva ange det i konfigurationen. Det går att välja av de valgrupper som finns i konfigurationsgruppen.

Då en valgrupp är vald och sparad i detta fält kommer valalternativen till den valgruppen att få knappen Var... där då variabelvärden anges istället. Under kolumnen Variabelvärden visas sparade variabelvärden på valalternativen.