Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering valgrupper > Maximal kvantitet

Maximal kvantitet

Fältet Max kvantitet anger det maximala antalet valalternativ som kan väljas i en konfiguration på denna valgrupp. Fältet är aktiverat vid typen Ej obligatoriskt val (flera) på en valgrupp.

Maximal kvantitet kan användas då antal val är fritt, men summan får inte överskrida ett visst antal (Orsaken kan vara t.ex. utrymmesbrist eller liknande).