Du är här: Tillverkning > Artiklar > Utskrift konfigurationsgrupper > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas exempel på de olika listorna med förklaringar, som går att skriva ut i Utskrift konfigurationsgrupper.

ClosedKonfig.grupp

Listtyp Konfig.grupp visar info konfigurationsgrupper, med benämning, skapad och ändrad av vem och när, samt om konfigurationsgruppen är låst till ett artikelnummer. Det går att ändra på benämningen.

Exempel på lista Konfig.grupp.

Om Variabler valts att visas i fliken Beställning, visas dessutom information om de variabler och dess inställningar som finns i en konfigurationsgrupp. Det är namn på variabeln, typ av variabel, enhet, minsta värde, maximalt värde, multipel, förvalt värde, om variabelbeskrivning ska visas på blanketter (V), om variabeln är styrd av en valgrupp, textvärde på en variabel av typen Text samt om det är en tvingande variabel.

Exempel på lista Konfig.grupp med variabler valt att visas.

ClosedKonfig.grupp / Valgrupp

Listtyp Konfig.grupp / Valgrupp visar information om både konfigurationsgrupp och tillhörande valgrupper. Området med blå bakgrund visar samma information som i listtyp Konfig.grupp.

För varje valgrupp visas information om benämning, typ, om den är ett fritt val, min/max kvantitet och om den är underordnad en annan valgrupp.

Exempel på listtyp Konfig.grupp / Valgrupp.

ClosedKonfig.grupp / Valgrupp / Val

Listtyp Konfig.grupp / Valgrupp / Val visar information om både konfigurationsgrupp, valgrupp och valalternativ. I exemplet nedan är även regler och tillägg valda att visas. Området med blå och grön bakgrund visar samma information som i listtyp Konfig.grupp /Valgrupp.

För varje valalternativ visas info om förvalt valalternativ (*), artikelnummer, benämning, till operation, min/max kvantitet, förvald kvantitet, variantkod och huvudartikel.

Om det finns regler på valalternativ visas de i klartext enligt följande: Röd färg för valalternativ som uteslutande andra valalternativ. Grön färg för valalternativ som inkluderar andra valalternativ. Blå färg för valalternativ som utesluter en hel valgrupp.

Om det finns tillägg till valalternativ visas de under respektive valalternativ i kursiv text med artikelnummer, benämning, till operation, kvantitet samt huvudartikel.

Exempel på listtyp "Konfig.grupp / Valgrupp / Val".

Om det finns regelformler på valalternativ visas de i klartext och i röd färg, på samma sätt som regler på valalternativ. Om det finns kvantitetsformler på valalternativ visas det med en asterisk (*) till höger om förvald kvantitet.

Exempel på listtyp "Konfig.grupp / Valgrupp / Val" och en konfigurationsgrupp med variabler.