Du är här: Tillverkning > Artiklar > Utskrift konfigurationsgrupper > Allmänt om Utskrift konfigurationsgrupper

Allmänt om Utskrift konfigurationsgrupper

En allmän beskrivning för hantering av listor i MONITOR finns under Generellt i Startboken.

Vad skrivs ut i denna rutin?

Här går det att skriva ut en förteckning på konfigurationsgrupper, med tillhörande valgrupper, valalternativ och eventuella variabler. Konfigurationsgrupper skapas, ändras och tas bort i rutin Uppdatera konfigurationsgrupper.

I fliken Beställning görs selektering av konfigurationsgrupp och val av liststyp, som styr om bara konfigurationsgrupp eller både konfigurationsgrupp och valgrupp ska visas. I fliken Beställning går det också att välja om man vill visa information om regler, tillägg och variabler i listan.

Vilka uppdateringsmöjligheter finns?

I lista Konfig.grupp går det att uppdatera benämning på konfigurationsgrupp.

Läs beskrivning av fönsterfunktionerna under Fönsterfunktioner i Startboken.

Concept Link IconSe även: