Du är här: Tillverkning > Artiklar > Utskrift konfigurationsgrupper > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas först fliken Beställning. I övre delen väljs hur listan ska selekteras. Det finns ett antal olika selekteringbegrepp.

I nedre delen finns också ett antal listtyper att välja mellan. Beroende på vilken listtyp som valts, kan också information om regler, tillägg och variabler väljas under rubriken Visa.

Se exempel på utskrift från denna rutin under Utskriftsexempel.