Du är här: Tillverkning > Artiklar > Utskrift konfigurationsgrupper > Visa

Visa

Regler och Tillägg

Om lista Konfig.grupp / Valgrupp / Val är vald går det att välja att visa information om Regler och/eller Tillägg på valalternativen i de selekterade konfigurationsgrupperna.

Variabler

Om variabler tillämpas i produktkonfiguratorn går det även att välja att visa information om vilka konfigurationsgrupper som har Variabler och vilka de variablerna är samt dess inställningar. Valet finns för listorna Konfig.grupp samt Konfig.grupp / Valgrupp / Val. För den senare listan går det dessutom att se information om regelformler och om det finns kvantitetsformler på valalternativen.

För att kunna använda variabler ska systemparametern Tillämpa variabler aktiveras, under Produktkonfigurator på fliken System i rutin Systeminställningar vara aktiverad.