Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Avrapportering operationer > Kassationskod

Kassationskod

Om det är samma orsak till kassation på artiklarna, välj en kassationskod här.

Är det flera olika orsaker till kassation på artiklarna, välj istället knappen för flera kassationskoder till höger om fältet Kasserat antal. Det är tvingande att ange kassationskod om kasserat antal är angivet. Kassationskoder uppdateras i Kassationskoder i Systemvård.