Du är här: Tillverkning > Avrapportering > Avrapportering operationer > Operationsnummer

Operationsnummer

Vid Lägga till operation. Välj ett nytt operationsnummer för den nya operationen. Om det tidigare på artikeln finns operationsnummer 10, 20 och 30, välj då ett nummer mellan dessa som t.ex. 15 eller 25, om den nya operationen ska ligga mellan dessa nummer. Det finns en spärr så att det inte går att lagra en ny operation på en befintlig operation. Anges en befintlig operation visar en varningstext längst ned i fönstret med röd text att operationsnummer redan finns. För att se alla befintliga operationer på den artikel som valts för tillägg av operation, klicka på knappen Befintliga operationer.