Du är här: Tillverkning > Operationslego > Påminnelse leverans op.lego > Beställningsbild

Beställningsbild

Beställningsbilden består av två delar. Då rutinen öppnas visas den Closedvänstra delen. Denna del används för selektering av leverantörer utifrån ett antal alternativ.

Vänster del av beställningsbilden i Påminnelse leverans op.lego.

Här går det även att ange om blankett för fax ska användas, utskriftsdatum, vår referens, er referens, antal exemplar att skriva ut, respittid, enbart ordererkänt och om textrader ska tas med.

Den högra delen av fönstret, urvalsdelen, hämtas upp med knappen Preliminärt urval under Fönsterfunktioner. Där går det sedan att se vilka leverantörer som det kommer att genereras påminnelser för. Där går det även att välja bort leverantörer.