Du är här: Tillverkning > Operationslego > Utskrift leveransplan op.lego > Beställningsbild urvalsläge

Beställningsbild urvalsläge

När Preliminärt urval valts, öppnas den Closedhögra delen av beställningsbilden i urvalsläge, den vänstra delen är inte längre aktiv. För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

Beställningsbild, urvalsläge.

När den högra delen av fönstret är aktiv går det även att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner. Då kommer markerad leveransplan att skrivas ut på bildskärm.