Du är här: Tillverkning > Order > Beläggningssimulering > Knappen Generera tillverkningsorder

Knappen Generera tillverkningsorder

Med knappen Generera tillverkningsorder går det att generera skarpa tillverkningsorder av en markerad simulering. Först visas en kontrollfråga om tillverkningsorder ska genereras. Sedan öppnas rutin Registrera tillverkningsorder och uppgifterna från simuleringen hämtas in. En tillverkningsorder kommer då att föreslås på samma artikel och med samma antal och färdigperiod. Registrering och beräkning av den föreslagna tillverkningsordern görs sedan i den rutinen på sedvanligt vis.

Då tillverkningsorderrutinen öppnas kommer även en kontrollfråga där det går att välja om simuleringen ska raderas efter orderregistrering, då den nya tillverkningsordern sparats.