Du är här: Tillverkning > Order > Tillägg / Omplanering > Instruktion

Instruktion

Klicka på knappen I på en operationsrad för att lägga till instruktioner. I fönstret Instruktion som då visas går det att ange olika instruktioner som kan skrivas ut på tillverkningsorderdokument för operationen. Om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad går det att på knappen Dokumentvisning koppla filer, t.ex. dokument eller ritningar, till en operationsrad. Läs mer om hanteringen av fönstret för instruktioner och kommentarer under kapitlet Generellt i Startboken.