Du är här: Tillverkning > Order > Tillägg / Omplanering > Instruktion

Instruktion

Klicka på knappen I (Instruktion) på en materialrad för att lägga till eller ändra instruktioner. Om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad finns också knappen Dokumentvisning där det går att koppla filer, t.ex. dokument eller ritningar, till en materialrad. Läs mer om hanteringen av fönstret för instruktioner och kommentarer under kapitlet Generellt i Startboken.